СБУ затримує диверсантів

СБУ затримує диверсантів

Співробітники Служби Безпеки України продовжують затримувати диверсантів, які діють в Донецькій області.

Нещодавно СБУ була проведена спецоперація, в результаті якої було затримано двох диверсантів-підривників.

Двох підривників затримали біля Артемівська. Диверсанти їхали в місто на автомобілі. Під час обшуку транспортного засобу працівники спецслужб виявили два автомати, військове спорядження, гранатомети, біля 20 гранат, також велику кількість боєприпасів до автоматів та кулеметів. В окремому сховищі було виявлено вибуховий пристрій до якого була прикріплена граната РДГ. Було встановлено, що вибухівка призначалася для диверсії в місті Артемівськ.

Також було затримано розвідника терористів. Розвідник під позивним «Бук» збирав інформацію про пересування українських військових, виявляв місця дислокації військових, маршрути за якими пересувалася техніка. Всі дані розвідник передавав бойовикам. Встановлено, що саме людина коригувала вогонь по українських позиціях.

Також неподалік Краматорська контррозвідкою СБУ був затриманий чоловік, що сприяв діяльності «ДНР». Під час допиту стало відомо, що він входив в формування «Тигр», яким командує бойовик «Ліший». Було встановлено, що затриманий, разом з терористами здійснював атаки на українські позиції і колони бойової техніки.

Азартные игры в сети интернет на настоящие деньги Лучшие фильмы: Врожденный порок Развлечения на любой вкус Выбор игроманов: «Горилла», которая приведет к победе Применение высокопрочных болтов
Лента авиановостей