Іран удосконалює свою систему ПВО

Іран удосконалює свою систему ПВО

Збройні сили Ірану провели успішне випробування радара великого радіусу дії "Сепехр" ("Небо"), який здатний виявляти цілі на відстані до 2500 км. Як повідомив в середу іранський телеканал Press TV, отримані з його допомогою дані було використано в єдиній системі ППО, пише ТАСС.
 
За словами заступника командувача базою ППО Хатам аль-Анбія бригадного генерала Шахруха Шахрама, новий радар здатний виявляти цілі, виготовлені за технологією "стелс", а також балістичні та крилаті ракети далеко за межами ІРІ.
 
У вересні цього року іранські військові продемонстрували радарні системи "Араш-2" і "Кейхан", які можуть засікати літаки з покриттям за технологією "стелс", а також які знаходяться на великій відстані мети. Наприклад, "Араш-2" здатна виявляти цілі, що летять на висоті більше 30 тис. Метрів.

Як повідомляв Український авіацентр раніше, Іран зробив копію америтканського безпілотникак, та вже провів його випробування.

Самые главные и заметные черты истинного социопата Услуга ремонта холодильного оборудования в Харькове Азартные игры в виртуальном мире: все преимущества Где можно купить качественный фреон в Казахстане Лучшие симуляторы в сети для настоящих игроков
Лента авиановостей